Äntligen sommarlov!!!

-Favorit i repris. Foto: Michelle-
 
NU har jag slutat nian!! Kan säga att jag har sommarlov redan nu. Skulle ha varit i skolan på fredag också men då vi skötte oss så bra då vi var till Helsingfors så får vi vara lediga. Den känslan alltså! Obeskrivlig.. Nu är det bara avslutningen på lördag kvar, sen är högstadietiden officiellt över. Yippii!! Kan ju tillägga att jag såklart kommer tänka tillbaka på alla fina minnen och tiden som spenderades där(jag menar, halåå 3 år är ganska mycket!) och sakna allt det och alla härliga människor osv. men just nu känner jag bara lättnad över att slippa det. Har varit såå trött på allt som haft med skola att göra på senaste tiden så nu är det skönt att det är över :) 
Sen också att få börja om med något man gillar och få en riktig nystart gör ju att man längtar till hösten lite också. Att få börja i en ny skola(förhoppningsvis i en ny stad) och träffa nya människor är ju inte så dåligt. 
Men först ska sommarlovet spenderas på två jobb, med teaterövningar och -föreställningar och med Michelle. Vi kommer jobba på samma ställe i sommar, så kommer nog att få "stå ut" med varandra varje dag! :D Haha. Ska väl också umgås med lite andra vänner också en sista gång, är ju inte säkert att vi kommer umgås mera sen när vi går skilda vägar. 
 
Nog svamlat. Skönt med ledighet nu framöver, bara vädret som fattas nu! (Vart tog det fina sommarvädret i förra veckan vägen?!)
 
Tog ett sista farväl av Vanesa idag också. Hon flyttar till Österrike snart. Kommer sakna henne massor, även om vi inte umgåtts så mycket på senaste tiden, men alla fina minnen vi har tillsammans, och i åttan umgicks vi flera gånger på fritiden också. Ända sedan sjuan har vi funnits och ställt upp för varann när det behövts. Hon är en av de mest omtänksamma människor jag nånsin fått äran att lära känna! Dessa 3 år vi känt varann har varit fantastiska och vi har haft många fina stunder. Men hoppas du får det bra där, och sköt om dig!♥
Sen är det ju tur att det finns fb&instagram och sånt som man kan hålla kontakten genom och vara lite uppdaterad med varandra :)

Kommentarer
Emma Grann Fotografi säger:

Skönt med sommarlov!! Njut av det ;)
Fin bild!

2014-05-29 | 00:46:07
Bloggadress: http://emmagrannfotografi.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback