Efterlängtade dans!

Imorse var jag iväg och jobbade. Var klar kring halv 10 så åkte hem och duschade och åkte sedan med mamma på ärenden till Näsby. När vi var klara åkte vi hem och jag fixade maten åt oss, och så sov jag en stund :P Kl. 4 åkte jag till Dansträning som jag längtade efter i flera veckor.. Ända sedan vi hade dansshowen i våras och det var sista dansningen för den terminen. For in till syster en sväng påvägen hem och hälsade på henne och nu sitter jag här med en skål nötter, torkade bär och citronvatten. Mums!
Vattnet ser grynigt ut för att det är från en riktig citron i det.. :D

Photoshoot

 Ikväll har jag varit på en photoshoot med Michelle. Målet var att ta tack-kort åt mig, och vi fick faktist rätt många att välja på :P

Lupiner

 Var ute på en liten fotorunda idag. Kändes som en evighet sedan jag har varit ute med kameran, men har aningen fullt upp hela tiden.. Fast nu har jag börjat spara ihop till ett nytt objektiv till kameran, så kanske blir det mer fotograferande då ;) Hoppas det iaf!

Lite nytt.. (om inget ändrats-tryck f5)

Har uppdaterat headern nu. Tyckte att det började bli dags. Den förra tror jag var från i vårvintras :P Så nu passade det bättre med sommarblommor nu till midsommar och allt!
 
 
 

Ha en fin helg! ♥

Min midsommarafton har mest gått ut på att ställa till inför min konfirmation imorgon. Så det är vad jag sysslar med i morgon då - blir konfirmerad. Och på kvällen är det fageröö! :))
 

Something.. Like that?

 

Lyxar till det på midsommarafton!♥

 

Don't you want a true romance..?

 

Skribaläger 10-13 juni II

Onsdag:
Även denhär dagen bestod av massa lektioner. Men på eftermiddagen och mot kvällen blev det hela mycket roligare!
Sista kvällen med Skribaolympiaden. Dehär stunderna då vi tävlade tror jag alla tyckte var bland det roligaste.
 
Vi trodde även att vi skulle ha någon konstig lek ute också där man skulle sitta i ring och flytta sina skor runt hela ringen med bara fötterna (?) och våra ansikten blev övertäckta med filtar så vi inte såg någonting. Det visade sig vara vattenkrig som var pågång. Filtarna togs bort från våra ansikten och hinkvis med vatten forsade över oss. DÅ var vattenkriget igång! Haha :D Värmde oss lite i bastun och jag och E gick ut i vattnet och simmade - med kläderna på. Inte varje dag det händer.
Kläder hängdes ut genom fönsterna i hopp om att torka snabbt.
Och klädlinorna överbelastades.
 
När vi var ombytta till torra kläder grillade vi alla korv.
 
Glada och fina korvgrillare :)
 
Den kvällen fick vi också vara uppe 1 h längre än vanligt, och väckning 1 h senare morgonen efter.
Hela "natten" lekte vi nästan hela bunten en massa lekar med hjälpledarna.
Ellinor och Olivia körde sista minuten.
 Medan tjusiga Nathalie läste sin bok ;)
 
Torsdag:
Blev väckta kl. 9 istället för 8 som alla andra dagar.
Det dukades upp till finmiddag och vi bjöds på supergod mat. MUMS!
Sedan hade vi ett prov som alla spänt sig inför, men som slutligen gick bra för alla.
Efter det hade vi en kristen resa. Som gick ut på att man skulle ha ögonbindel så man inte såg var man gick och hålla i ett snöre och följa det. På vägen kunde man utsättas för faror.
 
Skribaolympiaden utsåg ett vinnande lag, och det var laget som jag deltog i!! :)) Jee!
 
Sedan blev det städning av rummen och hemfärd.
______________
 
 
 
Hehe, min handduk på tork :P Vi hade bara en stol med ryggstöd i vårt rum, och den stolen hade Ellinor övertagit..
 
 

Skribaläger 10-13 Juni

Blev verkligen ett mycket roligare konfirmationsläger än jag vågat hoppas. Med rätta umgänget och mycket skratt blir allt bra - nästan.
 
Måndag:
Stod i grinden och väntade på bussen kl. 10. Då den kom hoppade jag in och så bar det iväg. Var där mycket tidigare än alla från Övermark, eftersom jag tog Pörtombussen. Men jag fick ju välja säng före Ellinor och Nathalie då ;)
Började med lite fotokrig efter att vi "installerat" sängarna.
 
Sedan skulle vi förstås ner till vattnet direkt!
Där var redan pojkarna. Några hade tagit sig ut i båten, och andra fick vänta på sin tur.
Snygga tjejer!♥
Tydligen var det någonting intressant där bortom vattnet..
 
Måndagen bestod endast av två lektioner och resten med fritid :)
 
Tisdag:
Dagen handlade mest om lektioner. 6 st lektioner den dagen. Nästan ingen fritid alls. Fast då vi väl hittade lite ledig tid tog jag och Ellinor oss ut i vattnet 3 gånger samma dag och trotsade blåsten. Det roligaste då var vågorna ;)
 
Hittade några slänggungor vid vattnet. Ellinor visade sig vara en mästare på detdär!
Haha.
 
Våra föräldrar kom också på besök denhär kvällen. Hjälpledarna hade ett par lekar som både föräldrar och konfirmander måste delta i, och vi hade lite program med sång osv.

Mammas blommor.


Första dagenI väntan på bussenhär har vi väl det ganska bra. Förutom konfilektionerna är allt riktigt kul! Och mycket fritid har vi. Jag, Ellinor, Olivia och Saana simmade på eftermiddagen, varmt vatten :)
Nu - läggdags. Godnatt!

Katten♥

Murre, min trogna modell, satt och poserade så fint häromkvällen.

REGNBÅGEN!♥

Pappa upplyste mig just om att det var en fin regnbåge utanför fönstret. Jag med kameran i högsta hugg och sökte mig till rätt plats fick ganska fina bilder om jag får skryta själv :)
 

Konfiläger!

Imorgon drar jag iväg på konfirmationsläger. Ska väl vara ärlig och säga att jag nog ser framemot detta. Speciellt då vi är på Fridskär och får simma varenda dag och mest vara där sådär allmänt. Mysigaste stället jag vet i hela Närpes skulle jag tro :D Så nu är det då även dags för det jag är sämst på inför resor och att sova borta, packa......

Gårdagen.

 
Igår följde jag med mamma & pappa till Kurikka på någon Zetorgrej. Var även ifjol med pappa på det, och faktiskt lika roligt att titta på varje gång :) Sedan var vi också på något loppis och på lite halvshopping. Hittade två nagellack, en superfin sommarklänning som jag kanske visar någon gång, en grå tröja och parfym. Nöjd över mina inköp.
På kvällen stack jag iväg till Ellinor med Nathalie. Spelade lite spel och såg filmer och sedan sov vi över där. Idag var vi till Fagerö och simmade. Sååå härligt nu när det är sommar!
 
Alla tävlade mot varandra med sina traktorer, den som hade snabbast tid vann.
↓Flera hade sina traktorer lite uppiffade
en biltraktor och några andra traktorer var "utställda" på området.
 

Blommor I

För en gångs skull färska bilder. Var ute på en liten fotorunda i kvällsolen :)

Min fina kusin som blivit student!

Sååå härliga bilder! ♥
Idag har jag spenderat dagen på studentdimission och sedan också studentkaffe. Min fina kusin Elin blev student, så jag agerade fotograf. Flera av bilderna är jag nog riktigt nöjd med!
 
Grattis igen Elin, o lycka till!♥