Kommer sluta blogga här!

En av flera anledningar till att jag inte bloggat är att jag inte riktigt vela ha två bloggar att uppdatera. När jag skrivit ett inlägg på den ena så har jag känt mig tvungen till att skriva på den andra också(samvetet ni vet...). Och då skulle det ju finnas olika bilder att lägga på båda eftersom flera läsare läste båda osv. När jag då inte haft tid eller vidare lust att blogga så har det inte blivit skrivet på någon av dem. 
Och så har jag inte alls varit nöjd med detta bloggnamnet heller, eftersom jag startade den här bloggen i februari -12. Då hade jag ju ingen fotoblogg så då passade namnet bättre, men efter att ha startat en annan som bara ska innehålla fotograferandet så ville jag ju ha denna som mer personlig, men då passade inte bloggnamnet till det.. Så nu har jag funderat och bestämt mig, kommer sluta skriva på denna. Vet ännu inte om jag tar bort den helt eller om jag lämnar kvar den, men vet hur frustrerande det är när bloggnamn är upptagna så ifall någon annan vill ha namnet borde jag ju ta bort den... 
 
Så, nu kommer jag endast blogga från www.jrphoto.webblogg.se. Lägger säkert upp fler "vardagliga" inlägg där nu också, men ännu är den mest till för fotandet! Det negativa med den är dock att det inte fanns att ha "blogg.se" på slutet, eftersom det redan var upptaget och när man har "webblogg.se" så går den inte att hitta på bloglovin... Därav mindre läsare per dag :/ Ska försöka få det fixat, blir väl till att kontakta blogg.se och se hur jag kan få det löst :)
Har även ett instagram-konto som hör till den bloggen, följ mig där! @_jrphoto_
 
På fotobloggen kommer jag ha en skild kategori med inlägg från den här bloggen(foto-relaterade förstås!) som inte kommit upp där, och som jag tycker är värda att ha kvar. Såsom bilder osv. från tiden innan den bloggen fanns.
 
Nu blev det ett superlångt inlägg, men nu vet ni, börja läs den andra bloggen nu istället där det utlovas mycket mer uppdatering än tidigare!
 
Ha det gott fina ni ♥
 
Favorit i repris.

Till er!

 

På banan igen.... Eller...?

Hej på er! Sen min senaste uppdatering har jag inlett sommarlovet med jobb. Massor med jobb. Första veckan på sommarlovet var det sju dagars jobb i sträck som gällde. Men jag klagar inte(ännu) eftersom det ju också klirrar i spargrisen ;) Var ledig i måndags men sen har veckan fortsatt med jobb och även helgen går i samma mönster. Har varit riktigt sommarväder så tackar inte nej till att jobba mycket på kyrkogården där jag och Michelle håller till om dagarna och skall göra det hela sommaren. Jag har tillochmed lyckats bränna mig fleera gånger redan! haha.. Idag har vädret dock vänt och är som på hösten. Blåser megakallt och är grått och trist. Snälla väder, bli vackert nu igen! Det är ju snart midsommar också! 
 
 
Igår fick jag veta att jag slapp in på frisörs-utbildningen. Vilken lycka alltså! Var såå spänd på beskedet, skulle bli väldigt besviken om det inte hade blivit det, men jag blev superglad när jag fick veta det :) Är ännu inte helt klart om jag kommer börja bo på internat, men så ser det iallafall ut hittills. 
 
Nu skall jag uppsöka sängen men ville bara slänga in några rader här för att visa att jag nog tänker på bloggen fast jag är ganska "off" härifrån. Skulle vilja förnya bloggen helt men vet inte riktigt... :/ 
 
Godnatt!♥