Trevlig Halloween!

 
 

Fighting Star

 
-från min instagram-
I lördags var jag och mamma iväg till Vasa för att se på musikalen Fightning Star. Den var enormt bra! Alla medverkande var så duktiga både på att spela teater och att sjunga. Dessutom var jag med Ellinor och Emilia i vintras och tittade på en av deras "auditions" så nu var det kul att se hur resultatet blev sen :)

Nytt att bläddra i och tv-tittande

Lite nytt att bläddra i kom med hem från biblioteket ikväll. NU har jag att läsa för en tid framöver! 
 
För tillfället tittar jag på cancergalan på tv. Vad hemska grejer folk måste vara med om, både de som kämpar och de som lämnar kvar till de som inte överlever.. Blir sorgsen i själen att titta på galan, men så fantastiska somliga är som klarar sig igenom det och får fortsätta sitt liv. Och artisterna som uppträder på galan är förstås en liten "upplättning" bland det sorgsna som berättas.

Mums!

 
 
Det här goda bjöd Michelle mig på ikväll innan revy-mötet.
 
Idag har jag och Michelle photoshootat lite. Om någon dag får ni se resultatet då jag fått bilderna av henne. Jag blev iallafall nöjd med dem! Och ikväll var det revy-möte på schemat. Längtar tills vi får börja öva :)
 
 
 
 

Did you remember?

Kom ni ihåg att ställa tillbaka klockan en timme idag? 
Min telefon och dator är faktiskt så klok att jag inte behövt göra något åt dem, bara min armbandsklocka. Bra med smarttelefon och "smart" dator ;)
 

Sverige shopping #2

 
Där var nu allt som slank med mig hem. Supernöjd över allt! :) 

Lurviga sötnosen!

 
 
 
♥♥♥
 
 
(För fler foton, kika in här!)

Halo-Haley James Scott

 
Såg inne hos Michelle att hon hade lagt upp sin favoritlåt, så jag lyssnade på den och kunde inte sluta lyssna!!
Lyssnade på den om och om igen. Den passar så bra in nu när det är höst, tycker jag. En riktig höstlåt som åtminstone jag fick blogginspo av. Lyssna på den ni också, kanske är ni av samma åsikt som mig? 

Redigering pågår!

 
Har tagit en lat-morgon idag och startade datorn då jag vaknade. Har läst bloggar och börjat redigera bilderna från klassresan!  Så inom kort är nog de första bilderna upp här.

Sverige shopping #1

 
 
 Här kommer äntligen första delen av shoppingen frå Sverige! Är riktigt nöjd med allt, speciellt då en jacka är enda "tyget" som jag inhandlade. Men denna gång var det massa fina och nödvändiga saker som föll mer i min smak.

Bloggen under renovering!

Kommer att se lite kaosigt ut här nu. Mycket ska ändras!

Smygtitt!

Här är en bild från min underbara Sverige klassresa!
Fler foton kommer imorgon. Jag har sisådär 400 foton från dessa tre dagar, så jag har nog några att välja mellan ;) 

Tårta

 
 
Är det inte en fantastisk tårta min syster har gjort?♥
 
 
 
 

2 höstfavvisar♥

Världens bästa tröjor! Sååå mysiga i höst, och underbart vackra också. Den med USA-flaggan köpte jag i vintras på BikBok, och "Hawks" tröjan är från Cubus för någon vecka sedan. So in love♥ Kommer nog använda dessa nästan dagligen utan att byta :)
Dessa bildar också en grymt enkel men supersnygg outfit också! Går inte att beskriva hur mycket jag värderar dessa över allt annat i min garderob..

Packning pågår...

Imorgon händer Äntligen det som hela min klass gått och väntat på i evigheter. Vår klassresa. Kommer bli så spännande och roligt! Planet lyfter imorgon lite sådär halv tidigt på morgonen, och vi anländer till Sverige en timme senare. På lördag tar vi dagsbåten hem till Finland igen. 
 
Dagens ärenden uträttades ganska fort efter skolan, och nu har jag också hunnit göra något tidsinställt inlägg och tömt minnsekortet till kameran. (Bered er på massvis med bilder sen!) Och även målat naglarna.
Nu kallar väl snart sängen, tidig väckning imorgon! 
 
Ha det bra medan jag är borta♥
 

Prov på prov..

Har suttit med näsan i samhälls boken ikväll. Nu jädrar satsar jag på mitt första samhälls lära prov redan från början. Vi får bara se hur det går efter imorgon då sen. Men efter morgondagen väntar ju ett kort (men ack så behövligt!) höstlov, med en liten Sverige-trip. Väntar!! 

Vill ha skor!

To die for-skor♥
Tänk att träna i dessa skönheter!

Time for daaaaance!



Dans nu i 2h och ikväll bär det av till Michelle! :)
Var och dansade igår också, men efter det hade vi vänelever disco för sjuorna.

Om en vecka!

Kan ni tänka er! Om exakt en vecka är jag i Sverige och har varit där en hel dag. 
Ja, alltså.. Jag skall till Sverige nästa torsdag med klassen. Fick vårt program idag vad vi skall göra där, och det lät såå spännande! Är riktigt excited hela jag, har väntat i flera månader :D Det kommer bli så kul. Vi flyger dit på torsdag och åker hem med båt på lördagen. Så skall vi shoppa lite och se på någon bio film i 4D osv. Kan nappt hålla mig en hel vecka till.... 
Ett par bilder från då mamma och jag var över till Umeå i våras♥

Duktig duktig!

Aningen duktig då jag gjort precis allt som skall göras idag! 
Plockat ihop mina loppisgrejer och prissatt sakerna, valt ut foton som skall till någon slags utställning, tränat en stund och även gjort matteläxan klar(som annars brukar bli gjord just innan jag somnar..). Men någon dag måste man ta tag i allt. Och känslan när allt är gjort? Härligt! 
Vet ni vad jag håller på med just nu? Ser på säsongsstartade GREY'S ANATOMY(hoppas du läste detdär Olivia.)
Vart är världen på väg? :D Har aldrig tittat på det förut.. Men någon gång ska väl vara den första.
Ibland är matematik som hebreiska...
 

Rainy.

Weheartit.com
 
Sådär lite "halv-duggigt" utanför fönstret. Märks mycket väl att det är höst nu, nästa vecka ska det bli kallare. Men jag tycker hösten är mysig, så jag lider inte av det!
 

Frukost med omtanke

 
 
 
 
 Uppskattar dagar då man inte behöver stressa på morgonen, utan kan göra en god frukost i lugn och ro. Denhär ger dessutom massor med energi, och man håller sig mätt länge! Perfekt också för den som vill vara hälsosam ;)
 
Havre-banan plättar:
1 dl havregryn
1/2 mosad banan
1 ägg
1/2 dl mjölk
 
Blanda ihop allt.
Stek på låg värme några minuter tills du själv tycker dom är bra. 
Det riktiga receptet(där jag hittade det) finns HÄR
I det receptet står det att man skall mixa hacregrynen till mjöl, men det går helt bra med "hela" havregryn också.

Loppisfynd!

Alltid bra med loppisar. Man kan hitta precis vad som helst där! Mina fynd idag blev ett par fotoramar, ett cognacs-glas(som kommer användas till något heelt annat än det är till för ;) ), ett supergulligt halsband, och en "ny" gammal kamera till min lilla samling. Faktiskt första gången jag hittat så mycket på loppis. 
Dom bästaste fynden, självklart!♥
 

Tips på superenkelt mellanmål/dessert/kvällsmål

-Frukt-Grädde kompott-
1.Skär en aprikoshalva(gärna i sockerlag, men färsk går också bra) i skivor
2.Skiva en banan
3.Lägg på en klick vispgrädde 
4.Hacka polkagrisar(eller köp färdig polka-crush) och strö ovanpå. 
5.Avnjut!

I mitt fönster...

...finns nu detta! Kom på idén då jag läste Ida's fina blogg, som hade gjort nästan detsamma. Bra tänkt! :) 
Mycket nöjd är jag. Med löv och min ståtliga USA-flagga(♥) i fönstret. "Flaskorna", spegeln och även tavelramen som fotot av sötaste Anton är i kommer från IKEA.
 

Klippklipp!

Var och klippte av mig några centimetrar på mitt hår i lördags. Vilken känsla efteråt! Synd bara att jag endast klipper mitt hår högst 2 gånger per år.. Borde bli oftare. Fast det förstås, håret blir ju kortare ju oftare man klipper sig..
(ber om ursäkt i förväg för dåliga bilder!!)
 
Det ser mycket friskare ut nu än vad det gjorde innan, eller hur? Och det är jättemjukt! Förälskad i mitt eget hår ;)

Pågång!

Har påbörjat ett nytt "litet" projekt. Nämligen förvandla ett hörn i blå rummet till min lilla pysselhörna. Är så inspirerad att sätta igång med allt möjligt pyssel och scrapbooking så nu ska jag genomföra detta! 
 
Liten del av det som finns i lilla hörnet ännu. Och sen kanske ni även får ta del av det jag åstadkommit också. Vi får se...

STORT bloggtips!

Tänkte ge er ett litet bloggtips idag. Och denhär bloggen är såå värd att besöka så denna chans kan ni inte missa! Bara måste tipsa er om den. Alltså måste verkligen vara finaste och bästa bloggen jag någonsin sett...
Tjejen som driver bloggen är 18 år och bor i Sverige. Hon heter Josefine och är en enormt stor inspirationskälla. Hon har gått igenom anorexi, men är så stark att kunna berätta om den och även våga lägga ut bilder på sig själv från den tiden. Hon peppar till träning och även för mig både bloggning, fotograferande och att göra goda frukostar ;) Hittade bloggen idag, men vet att jag kommer följa hennes blogg slaviskt nu hädanefter och läsa igenom alla hennes inlägg. Sånahär bloggar finns det inte många av, men när man väl hittar dom slutar man aldrig läsa.. Bloggar som hennes, det är sådana som faller i min smak. 
Besök bloggen HÄÄÄR!!
Hon gör himla fina (och antagligen supergoda) frukostar, men får dem också bra på bild!
Här är ett recept på havre och banan plättar. Jag var tvungen att testa dessa på en gång, och hej vad lätta dom var att göra. 4 ingredienser, sen stek några minuter, och där var dom klara. En klar frukost för mig i framtiden!
Fina outfits har hon också. Se bara på denna söta klänning, men hon har också uppladdade många andra vackra outfits.
 
(alla bilder från hennes blogg)
 
BESÖK BLOGGEN!♥