Gott Nytt År!

-Lånade bilden från google-
 
Firar in det nya året med Michelle och några till. 
Imorgon ska jag försöka göra en årsresumé som jag inte hunnit med tidigare.. Har mest njutit av jullovet och inte alls tänkt på bloggen. 
 
Ha en fin kväll! ♥

En julklapp från mig...... till mig!

 
Yihuu!! Då var också jag ägare av en surfplatta♥
Som jag längtat. Och väntat. Har sparat ihop mina pengar nu en bra tid och äntligen kunde jag köpa mig en. Det var verkligen värt att stå och köa i en liiiten sonera-affär, i hopp om att jag skulle hitta en där tillslut. Letade som ett tok både igår och idag, men i alla affärer var dom slut. Jag gav inte upp, och skulle ännu se i en affär till. Och vet ni, där fanns det flera! Haha. En sån tur man kan ha! :) 

Årets julkort!

 

Nu är det nära!

Sedan sist jag bloggade här har jag bl.a. besökt T & H i deras stilrena o. snygga hus! Där hade vi glöggmys och tittade på körslaget julspecial.
Så har det ju också blivit 4(!!) advent. Michelle har varit hit på övernattning inatt, och så har jag bakat pepparkakor idag. Nu är det väääldigt nära till julafton. Men vänta nu, det ÄR ju julafton nu!!! klockan är 00:40 och jag sitter och tittar på bingolottos uppesittarkväll. 
--------------
 
 
 
 
 
 
 

Snart jullov!


-we<3it (för att det är 5 dagar kvar till jul!-

Idag har inte varit en riktig skoldag. Vi som har musik som tillval hade nämligen konsert för övriga i skolan. Så två första timmarna övade vi som vanligt på torsdagar, men lektionerna efter så började vi ställa till ordentligt. Sen lite mera övning och sedan konserten. Jag tyckte iallafall det gick bra för vår grupp. Imorgon sista dagen i skolan innan jullovet!! Finally. Men på lördag måste vi till kyrkan för att ha "julkyrka"..


Last test for 2013.

-Självporträtt. Från en av de dagar då snön var på besök. Jag frös som jag-vet-inte-.vad.-
 
Idag avklarade vi sista provet för år 2013. Matematik. Känns bra. Nästa gång jag skriver ett prov igen håller vi på med slutrakan - sista terminen i nian. Wohoo! 
 
Igår var det en vecka kvar till JUL! så det betyder att det är mindre än en vecka kvar nu ;)
 
Jus nu ser jag på alla är fotografer på svt1. Har aldrig tittat på det förut, och såklart är det sista avsnittet ikväll då. Typiskt. 

Julfavortier!

Med en julfilm, A very married christmas, rullandes på TV knåpade jag ihop lite collage med favoritjulfilmer jag sett och sådana jag vill se. Så nu innan jul skall jag försöka hinna se några av de jag inte sett förut. Av julfilmer får man mycket julkänsla! Tur att det då är mörkt ute så att man inte ser vilket trist väder som råder här nu igen.. Det kommer inte komma någon snö innan jul!! :O STOR tumme ner för det.. 
Alla Ensam Hemma filmer har jag sett-massor med gånger! Borde ha de flesta på någon gammal VHS också, som börjar bli ganska utnötta ;) 
Av de här har jag bara sett Grinchen, Christams Vacation(tror jag) och någon av Nu är det jul igen.
 

Nya vinterpjäxor♥

I lördags fick jag äntligen ett par nya vinterskor. Eller western-boots som jag tycker de liknar! Älskar dem♥♥

sometimes maby it's good to say the truth

-kloka ord från we♥it-
 
 
 

You are the reason to my smile.

Bilden har inget att göra med inlägget!
 
Har varit en bra dag! I skolan övade vi till luciadagen som är imorgon. Jag skall vara med som tomte :P
Efter skolan gick jag med Michelle till Casa och åt en good sallad. När vi var övermätta gick vi på några ärenden och hälsade på hos Ronny bl.a. Sedan gick jag och tittade på fotoutställningen i stadshuset, och så åkte jag med mamma hem. Nu är det dax att sova! Godnatt alla fina♥
 

Glöggmys!

I söndags efter revymötet åkte jag med Michelle till henne och drack glögg. Super mysigt! Bilden lånade jag från hennes blogg.

11-12-13

Ser ni vilket datum det är idag?? :D

Ny bakgrund!

Nu har jag bestämt mig för hur bloggen skall börja se ut, var ute och fotade lite på förmiddagen. Så ikväll skall jag börja på med headern, som säkert kommer ta ett par dagar att göra, och sedan styla om bloggen! Har redan bytt bakgrund som ni alla ser.
Kom gärna med förslag på roliga saker man kan styla upp bloggen med! :)

Välbehövd ledig-dag.

-foto: Michelle-
Idag har det varit ledigt heeela dagen, eftersom det är Finlands självständighetsdag. Hur skönt som helst att få vara ledig en fredag. Välbehövligt kan jag säga! Är så trött på allt vad skola heter, så nu behövs verkligen ett jullov. Fort. Bara 3 prov kvar nu på två veckor.. -.- 
 
Michelle har iallafall hjälpt mig med bloggdesignen på min fotoblogg idag, ta er gärna en titt där. (klicka här!)
Ännu är det lite småfix kvar, men det blir en ny dag. Sedan är den här bloggen i tur, som är i stort behov av renovering! 
 
Kvällen avrundades med Idol, och nu blir det spännande vem som vinner! Kan faktiskt inte säga vem jag vill ska vinna, båda är lika bra. Så jag blir glad vem som än vinner :)

Bra torsdag.

Kan man få en tråkig skol-torsdag att bli bättre på något vis? 
Jo, att vi sjöng julsånger på musik, att det kommer MASSOR med SNÖ(♥), att man slutar en lektion tidigare, och att man är ledig på fredagen! Bra dag med andra ord. Känner på mig att helgen också kommer bli bra :)
Imorgon blir det att gå ut och fota mitt på dagen när det ännu är ljust.
Kom ihåg att följa mig på instagram också --> _jrphoto_   

Bra tips inför juldekorationerna!

Här tipsar jag er om ett fint och enkelt tips som nästan är ett måste kring julen. Passar väl nog också även fast det inte är jul.
 
 

1:a December och 1:a Advent

Min ljusstake som jag fick i julklapp av mamma förra året får agera adventsstake i år. Supersöt!! 
Nu har ju även årets mysigaste och bästaste månad börjat. Fast jag hatar vädret utanför fönstret. Ingen snö och inget vitt på marken. Bara en massa blåst och trist väder. En stor tumme ner för vädret.. Men får ju hoppas det börjar snöa nu igen snart!

Fint som prydnad.

 
De här underbart söta och fina ljusen(som också doftar ljuvligt!) finns att köpa på IKEA. Dom passar superbra in i mitt rum som har rosa väggar. Så egentligen är mitt rum inte så begränsat, även fast det inte är helt "stilrent" ;)
Jag har också blivit helt frälst i allt med blommor på. Jag skulle vilja ha ett fint påslakan från IKEA också, men det fanns inte där när dessa blev inhandlade. Får väl söka vidare någon annanstans.