Help!!

 
Nu har jag kommit på en riktig vill-ha-grej! En iPad alltså. Har funderat ett tag på iPhone eller iPad, och nu har jag tänkt logiskt; Jag har ju redan en bra telefon, men jag har ingen iPad. Så valet blev enkelt ;) Men nu är det svåra.. iPad mini eller iPad 2? 
Någon av er som har erfarenhet av någon, och som kan hjälpa mig lite grann på vägen?♥

Åldern spelar ingen roll!♥

-

TÄVLAR!!!

Är med och tävlar på världens bästa och mest inspirerande blogg i världhistorien!♥
Klicka på bilden för att delta du också :)
Hoppas det går bra att jag lånade bilden.
 

Höst-outfit!

Som skrivet i föregående inlägg så längtar jag till hösten och att inhandla lite nya kläder skulle ju verkligen inte sitta fel. Här kastade jag ihop ett litet collage på polyvore.com. MYSOUTFIT är mina ord på denna outfit.

Hösttecken

Hösten är på inkommande och idag har jag faktiskt noterat två tecken på det. Det ena att jag känner mig aningen krasslig i halsen och det andra så såg jag tranor som åkte i en plog söderut. Jo, förresten så börjar det även kännas i blåsten och i luften att hösten är på inkommande, även fast solen lyser och man tror det är sommar ännu. Men det blir ju september med stormsteg. Det har ju redan gått halva augusti.. Men jag längtar nog lite till hösten också, eftersom jag gillar(och äger) mer höst/vinter kläder som stickade tröjor, halsdukar, jackor och skor. Och då man kan börja ha på ljus osv. Så nog blir väl denna höst helt mysig också kan jag tro ;)
Preparerar mig ifall någon förkylning är påväg, med te och frukter! YUM♥
 

Chicken salad!

Åstadkom detta ikväll. Såå ljuvlig men enkel sallad! Prova bara att använda det du har hemma, det kan bli hur gott som helst. I min sallad fanns endast sallat, tomat, paprika, gurka och kyckling. Lite peppar på det och du har en sallad som smakar hur otroligt god som helst♥
 

Åker iväg till villan!

-Från förra årets villabesök-
Åker till vår villa idag och är där tills imorgon. Ska ta med kameran och datorn så massor med bilder kommer det säkert att bli, och kanske lite bloggning! Om vi inte hörs mer idag så imorgon, ha en fin helg♥
 

Only teardrops

Några av vattenbilderna från igår. Ville mer än gärna fota vatten igen, eftersom det är sååå otroligt kul! Och senast jag fotade vatten var i januari 2012.. Haha, en liten tid sen ;)
Men vad tycker ni om bilderna?
 
 
 
 

Oj, syntes lite dåligt.. Men HÄR kan ni se originalet! Ta er även en titt på deras hemsida på samma gång♥

New shoes!!

Var och inhandlade skor idag. Har egentligen inga andra "lättare" skor att ha nu på sensommaren(?) än converse, så behövde ett par andra. Hittade nästan direkt ett par som jag gillade mer än mycket! Visst snygga?!
 
Hahh, blev lite konstiga redigeringar men..
 

Rubrik?

Gammal bild, ny redigering.
14.1.12 var senaste gången jag fotade vattenbilder. Loooong time ago. Ska väl nog ta mig an det nu någon dag ;)
 
Börjar i alla fall första riktiga skoldagen imorgon med håltimme . Yeeey!
 
 

Skolstart!

Påbörjar mitt 3 högstadie läsår. Mitt 9:onde år i skolan. Nu är det inte länge kvar tills detta är över. Nu tar vi nya tag redan från början! Känner mig aningen redo. Men nog hade ju sommarlovet fått vara längre ändå ;)
 

Äntligen ny header!!

Slängde ihop en snabb header nyss. Enkel men jag gillar den ändå. Nu känns bloggen mer.... Julia! :D
Vad tycker ni om den?
 

TOP CATS!!!

-Instagrambild-
Upplevde bästa fagerökvällen igårkväll! Såg TOP CATS(♥) live med Nathalie och fick deras autografer både på papper och armen!! Världens bästa band♥♥
-Google-
♥♥♥

Nu är "hemlisen" klar!

Åh vad bra detta känns! Har nu satt igång min nya fotoblogg, som bara ska handla om fotografering.
Så nu ber jag er mina fina läsare här, tipsa andra fotointresserade om bloggen så att jag får massor med läsare! :)
Och såklart om mina läsare här är lika fotogalna som mig, så kan ni ju börja följa den andra bloggen också. Och glöm inte att kommentera! Hihi.
 
Klicka på bilden för att hitta till den nya bloggen:
Designen har min fina vän Michelle fixat åt mig! Tack igen♥
 
Det var ju meningen att denna blogg också skulle bli en slags fotoblogg, men jag tycker att det blev för mycket vardag inblandat och så.. Men nu ska jag ha den nya endast som fotoblogg! Men det är klart att jag försöker skriva lika ofta på båda :)
 
Hoppas ni kikar in där också, fotointresserade som icke lika intresserade är välkomna!
 

Gröna Favoriten!!♥

Godaste av alla grönsaker! I alla former, helst råa, men kokade är också hur goda som helst :)
Har ni någon favoritgrönsak?
 

Röda vinbär & Smultron

 

Lazy day..

Vaknade första gången kl. 10 och somnade säkert igen kring 11. Nästa gång jag vaknade var när mamma kom hem, kl. 13.30 :P Hahha, uups. Jag som hade tänkt stiga upp tidigt, städa rummet osv, men det hann jag ändå. Var ändå skönt att få sova ut. Räknade till att jag sov 13 timmar inatt.
Som sagt, städade nästan hela övervåningen, eller åtminstone dammsög. Imorgon tar jag tag i resten av städandet, om jag vaknar någon gång alltså.
Var och besökte mormor en sväng ikväll med.
Åt glass där med hjortronsylt och fotade massor!
 
Ska lägga en massa bilder nu i olika inlägg så det blir lite mer uppdatering här ;)
Dessa dagar då jag inte bloggar så tar jag vara på det sista av sommarlovet. Tänk, om en vecka är det slut på ledigheten. Buhuu.. Har ingen lust med skolan alls! Har inte hunnit njuta tillräckligt av sommaren..
 

Tuuri shopping

Detta är vad jag shoppade i Tuuri i lördags. Hade en helkul dag med Michelle, först shopping, när vi kom hem åkte vi och spelade minigolf och sedan ett varv till grånne. Grånne var trist. Men i övrigt var lördagen heeeeeelt awesome! ♥
 
Men nu till det nya:
Deo, mascara, "värmeskyddande schampo" (köpte fel, skulle egentligen haft det i sprayformat..), Dove "balsam-hårinpackning", Dove schampo, Rexona duschkräm.
Halsduk, nya understrykningspennor tills jag börjar skolan, trådlös datormus. + ett hopprep.
Såååååå snyggaaa! Är helt kär i dessa. Och superlätta är de! Känns nästan som att man inte har på några skor.
Inhandlade även ett par svarta låga strumpor, men som hade högre skaft baktill, för att man inte ska få skavsår av t.ex. träningsskor.
 

Grå katt-Grålle

Fångade för en gångs skull Grålle på bild!
 
 

That feeling!

Härlig känsla.
"Nytränad", nyduschad och nybäddat i sängen. Kan det bli bättre?
Känner mig lite euforisk haha.
Dessutom åker jag på lite shopping med Michelle imorgon!
 
Tog verkligen kol på mina ben ikväll. Men benworkout är verkligen att rekommendera! Man känner av att man tränat dem nästan direkt, och så finns det ju så roliga övningar att göra :) Därför är det oftast mina ben som blir tränade..
Gott med vattenmelon, hallon och ett glas vatten efteråt! ♥