Sportlovet....

Hade prao-dag i måndags, i tisdags for jag till Michelle och sov där tills onsdagen då vi åkte till Tammerfors för att besöka IKEA&ideapark. Hittade ganska mycket på ikea, kan visa sen! Sov hos michelle även den natten och så photoshootade vi lite på torsdagen och for sedan till lokalen för att röja lite där. Idag var min sista prao-dag och även sista sportlovsdagen. Mycket vemodigt.... :( Avslutade iallafall dagen med att åka och äta pizza med Michelle och Anette efter revyövningen.


Godaste fikat ever på ideapark med bästa M!♥

Starkare

Foto:Michelle
 
 

Cornelia

Och jag lyser fortfarande med min frånvaro.. Tar vara på dagarna istället för att sitta vid datorn. Prioritering ;)
I lördags hade vi iallafall Överraskningsfest för M som fyllt 18 år. Michelle lade på ögonbindel på honom och så körde vi runt lite i byn där han bor tills vi tillslut for till "stugan" där festen hölls. Kul kväll. Efteråt for jag till Ida och sov där med Miili å Sass. På söndagen gick vi och städade det sista efter festen och jag for hem. Var hemma kanske 1 timme och for på en 7½ timmars revyövning. Kan ni gissa om det var jobbigt efter lördagens bravader, speciellt då vi inte sov så mycket natten innan. 
 
Imorgon sticker jag iväg på en shoppingtur till IKEA och Ideapark med bästaste Michelle! 
 
Jo just det, sportlovet har ju börjat nu också! Fast jag har ju egentligen varit ledig en vecka redan, hihi. 

Igår, idag, imorgon....

 
Igår-första dagen på prao. Är på en frisersalong i byn, Michelle kom dit en stund så jag fick tvätta, göra en inpackning och styla hennes hår bl.a.. Gitarrlektion på kvällen, efteråt for jag till moster&Anton.
Idag-jag och A spelade lite spel på datorn(bolibompa spelen är världsbäst!), sedan vandrade vi i skogen, uppfann en gungbräda, och lekte kurragömma. Efter det var vi så trötta så lite påhittade sagor passade perfekt ;)
Imorgon-andra dagen på prao. Får se vad jag då får göra.

Laddar upp inför dagen.

 
 
Godmorgon!! Eller ja, goddag kanske.. 
Vaknade halv 9 imorse och var ordentligt utvilad. Känns skönt efter en jobbig skolvecka. Framför mig har jag nu 2(!!) nästan helt lediga veckor, några prao-dagar nästa vecka och sedan är det sportlov. Men kommer vara på prao lite på sportlovet också, så är ledig lite denhär veckan då också. 
 
Gjorde iallafall iordning en god frukost åt mig, eftersom planerna för morgonen gick i kras, och fick faktiskt(enligt mig) rätt fina bilder av den. *Stolt* hihi. 
Receptet på gröten finner ni även denna gång HÄR hos fina Josefine.
Tryckte i mig en ordentlig frukost eftersom jag nu ska på ett besök till loppiset i byn och sedan iväg på lite jobb. Klirr i spargrisen! 
 
Det jag planerat in för gårkvällen blev inte av så istället var jag bara här hemma. T&H var hit på senkvällen. Innan det var jag på revyövning.
Men hoppas ni hade en fin alla♥-dag igår! 
 
Ha en fin dag!
 

fotofantaster -> Delta i fototävling!

Ni har väl inte missat att jag håller en tävling tillsammans med fotogänget på min fotoblogg? 
Där har ni chansen att vinna ett presentkort till kamda.se.
HÄR kan ni gå in och läsa mitt inlägg om tävlingen lite noggrannare. 
 
 
Psst.. Ni har stor chans att vinna för vi har tyvärr nästan inga deltagare, endast 2 tror jag.. Så vad väntar ni på?
Och ja, man kan delta från Finland också!   

Gröt och revyövning.

-favorit i repris-
Sitter just nu och äter frukost. (Hehe jaa klockan är över 12.... meen det är ju söndag bara en gång i veckan!) Provade en ny gröt till frukost idag, nämligen ugnsgröt med äpplen. För mig som annars gillar havregrynsgröt i vanlig fom var den här gröten en nivå högre! Såå god. Kan ge er receptet sen nån gång, men tycker det har blivit så många matinlägg nu innan så det får vara till en annan dag ;) Iallafall blev jag supermätt av bara lite gröt så den är verkligen mättande. Men det är bra för snart sticker jag iväg på revyövning, och vi ska hålla på länge idag. 
Ha en bra dag ni med!♥

Hemgjord glass

Godaste glassen jag någonsin ätit! Iallafall i "hälsosam"-väg. Och dessutom går det fort att göra och behöver inte så mycket invecklade ingredienser. Man kan ju även göra med hallon/jordgubbar och mixa med det eller med något annat man gillar. Experimentera vettja! Hittade receptet inne hos Josefine, där jag brukar hitta en massa goda hälsosamma recept. Hon är en riktig hejare på det här med att hitta på nyttiga och supergoda recept! HÄR är original receptet på glassen. 
 
Och nej, det har inte blivit en matblogg fastän vartannat inlägg handlat om mat på sista tiden... Haha.

Roligare läsning

Ska äntligen få ägna mig åt att läsa lite bloggar ikväll som "godnatt-saga" istället för provläsning. Har läst till ett fysikprov i säkert 5 dagar nu och varit riktigt nervös inför det.  Men imorse skrev jag provet och tyckte det gick ganska bra, men tror nog ganska många fel har smugit sig med där. Nåja, vi får väl bara vänta tills vitsordet kommer fram nu. 
Annars går dagarna på som vanligt; Revyövningar, skola och att vara med min fina vän Michelle♡
Är så trött på skolan just nu och vill börja i yrkesskolan NU! Men snart ska vi börja söka så då är det ett steg närmare iallafall. 
 
-9GAG-(min andra inspirationskälla efter we♥it)
Haha.....

Söndagslunch på en lördag

Hembakat hamburgerbröd & hemgjord hamburgerbiff utgör den perfekta hamburgaren! Finns ingen hamburgare i världen som slår den. Och med pomfritt blir det som att äta ute. Perfekt på en ledig lördag som denna. 
Jo, jag har även hunnit vara till Vasa en sväng med Michelle idag också, kom hem där kring 12. Handlade faktiskt inget, var mest med som sällskap.