På gitarrlektion

Med denhär bilden hälsar jag att nu åker jag iväg och spelar gitarr en stund!

Tillbaka på banan!

Nu är jag med igen! Ska försöka upprätthålla en ganska uppdaterad blogg nu ett tag framöver. Har även massor med bilder att visa er. Så de kommer när de kommer, men har gjort en liten deal med mig själv att kanske göra minst två inlägg per dag. Ni kan ju hjälpa mig hålla 'avtalet' genom att kommentera och besöka min blogg. Tipsa gärna andra om den också! Och jag skulle uppskatta mer än mycket om ni hjälpte mig tipsa era fotokompisar om min fotoblogg. Besök den ni också förresten ;)
 
 
 

Still alive!

Jo, jag lever. Dock väääldigt trött just nu, efter att ha spenderat kvällen på Fagerö som vänelev åt sjuorna på deras föräldramöte. Åkte till Ellinor efter skolan och sedan åkte vi iväg dit.
Annars då? Det har varit aningen tyst här, och anledningen till det är att jag inte har vidare stor blogglust just nu, inte heller fotolust. Men det kommer väl så småningom tillbaka. Kan ju alltid hoppas!
Igår var jag på Cirkus med Anton och Michelle. Mysigt, men blev lite besviken då två små hundar var enda djuren de hade och inga hästar eller kameler..
Men nu ska jag sova, ögonen håller på och faller igen. Men nu vet ni lite, och några olika bilder ska ni kanske få se imorgon, så håll utkik då! ;)
Photoshootade uppe vid Lillån med Michelle för någon dag sedan. Inte så många lyckade bilder eftersom solen höll på att gå ner, men några fick vi i alla fall!
 
God natt!!♥

Goott!

Ni borde prova!
Efter en spontan photoshoot med Michelle, så passade Idol och stekta äpplen med glass bra ;)
 

Kom med förslag!

 

Ny temugg!

Inhandlade en ny temugg för någon dag sedan. Perfekt nu till hösten/vintern när jag lärt mig dricka te! ;)

Efter regnet

Vad naturen åstadkom efter regnet idag.
Om ni bara visste hur nöjd jag är med dessa bilder! Blir helt klart att framkalla dem någon dag.
 
HÄR & HÄR finns fler foton.

1 September!

Faktiskt min helt egna bild↑
Tänk att det är september redan! Det har i alla fall visat sig ordentligt idag - mörkt och mulet, regnigt hela dagen och nästan en hel dag vid datorn med att sortera bilder. Och även städa lite. Men sådana dagar behövs också! Och jag väntar faktiskt på kallare väder, det är lättare att klä sig då och inte behöver överhettas om man har på sig för mycket kläder.. Haha, vilket I-landsproblem.